30 april 2012

Glada vappen!


Det här är så festligt det blev hos oss idag. Vi delade på 20 cl skumvin som vi skamligt nog fick i en båthytt redan i augusti. :) Sitter hemma i soffan och slappar, surfar och ser på tv.

Fast mellan jobb och slapp hann vi kuska runt och titta på utemöbler till altanen. Kanske vi köper de här om de förstår att rea dem snart. Jysk brukar samarbeta med oss på det planet. :)

På Plantagen köpte vi de obligatoriska första penséerna, men jag blev bara förvirrad av allt annat, det är ju så mycket jag vill ha och så lite vi ännu vet och har hunnit förbereda. Men det känns inte så jättebråttom heller. Vi hinner väl vartefter.

Sen åkte vi in till stan och åt asiatiskt. Gott gott! Hemma blev det lite slapp före kvällspromenaden och då vi kom hem fick jag fota den vackra himlen. Imorgon ska vi latmaskar förhoppningsvis lyckas jobba lite ute. Nån torghandel blir det knappast.


2 kommentarer:

maria sa...

liknande möblemang har dom här på strampen - sjukt snygga och ack så bekväma! (förutsatt att det är kudde under rumpan - annars är risken för roliga avtryck på låren ett faktum!)

Fru Tallund sa...

Dynor ingår i priset! Och sköna var de. Vi hann testa många olika dåliga varianter igår. Den här soffan har dessutom det goda med sig att man kan ligga ganska skapligt i den. De flesta andra är antingen 2-personer eller stora hörnsoffor där varje plats är en egen pusselbit, känns som om det blir ostadigt med tiden.