21 januari 2010

Lyft med liten gosse

Jag var på gymträning idag. Det var länge sen jag tränade i maskiner och sååå skönt, speciellt efteråt :) Den inledande cyklingen gick i ett huj då jag läste en tidning samtidigt och jag cyklade 1 km längre än jag brukar på 10 minuter. Roligt med framsteg!



I slutet av träningen kom den stora anstormningen... Alla damer som skulle med på Zumba-passet fylkades mellan maskinerna. Man fick be om ursäkt för att få träna i en maskin som någon lutade sig mot. Och det kändes obekvämt att göra rörelserna med så mycket folk så nära. Jag hoppas det blir ändring på denna trängsel snart. Andra gånger är det knappt några människor alls i gymmet. Får väl se till att inte träna just när de populäraste passen ska börja.



Självklart hade jag den värsta mördarmaskinen kvar när alla stod och tittade. Och tungt var det. Kände mig ganska uttittad då jag frustade och pustade. Men jag insåg sen att jag sparkade bakut med en en liten 10-åring (förslagsvis bonussonen) som last. Inte bara en gång utan 12 gånger. Per ben. Och sen i tre repetitioner per ben. Det lär nog kännas i rumpan imorgon! :)

Jo just det, jag lyfte sammanlagt över 8000 kg idag, roligt med en nyckel som håller redan på sånt när man svingar åtta personbilar barasådär...

2 kommentarer:

Fifi sa...

Jag skulle behöva komma mig iväg till "ditt" gym något tag. Jag har skaffat mig ett plastkort som borde ge mig rätt att utnyttja den möjligheten två gånger per månad. Men det är nog samma massinvasion vid "mitt" gym till vissa timmar...

Fru Tallund sa...

Kom bara! Vi kunde ju stämma träff nångång! Igår kväll när jag var där såg jag snuttar av passet "Dance for fun", såg intressant ut och liknade till vissa delar zumba. Men hade bara 10 deltagare :)