15 november 2009

Annat också

Det här ska inte bara vara en inredningsblogg, så fint kommer vi aldrig att få här hemma :) Men just nu är det kring hemmet det mesta kretsar. Sakta sakta kommer fler och fler saker på plats och några saker slängs.

Imorgon börjar K sin två veckor långa semester och då ska han jobba med vinden tillsammans med papporna.


Bloggen kommer att innehålla allt möjligt jag funderar på, böcker jag läser saker jag hört och bröd jag bakat. Men just nu är det mest bara hus.


På toa läser jag "Edward Finnigans upprättelse", dels för att jag inte hinner läsa annars och dels för att jag har magproblem idag så jag sitter där ofta...

5 kommentarer:

Fisken Svea sa...

Tack för inbjudan till din fina blogg!
Jag hade aldrig kunnat lista ut bloggnamnet! Fast jag måste medge att jag verkligen använde fantasin och sökte t.ex. på snigelhustrun, apelsinen och flera andra! ;)
See you!!!

Yvonne sa...

Jag tänkte också på något fantasinamn med apelsiner och sniglar, men hade aldrig kommit på det här :) Tack för inbjudan!

Fifi sa...

Tack för att jag fick komma på "besök" i ert nya hem! Roligt att se era egna lösningar i huset.

Lille A sa...

Nu har jag också hittat hit! Vi bara väntar till februari så vi får se allt in real ;-) Det tycks vara tallar som gäller för dej, du går från Tallbo till Tallund, passande! Ha det bäst!

Fru Tallund sa...

Svea: Nåja, fin och fin... Men det känns roligt att ha nånstans att vara igen. Bra förslag du kom med :)

Yvonne: Du kämpade också tappert! :)

Fifi: Det kan vara svårt att få med saker på bild. Å andra sidan är det bra att man kan fota och välja vinkel själv och slippa se alla ouppackade lådor.

A: Just nu känns det som om februari är alldeles för tidigt :)