26 november 2009

Nu kör vi hårt!

Wow! Jag är inne i ett uppsving vad gäller tränandet på gym! Bytte gym och skaffade inte bara årskort utan tecknade kontrakt för två år. Dessutom ligger det mycket lämpligare så jag kommer mig verkligen dit. Det har varit lite upp och ner med hälsan i höst och mycket att göra med flyttande och sånt. Men nu är jag igång igen och det är såååå kul!


Idag avancerade jag ytterligare lite. Det nya på detta gym är att man får en egen wellness-nyckel. Igår fick jag den äntligen programmerad med ett personligt träningsprogram. Hon som lade in programmet var dock osäker på vilka vikter som passar mig så hon sa att det är bara att säga till så ändrar de genast.


Det är så skönt att sätta sig ner i en maskin och så står det färdigt på displayen vad jag ska göra. De flesta vikterna passade mig perfekt, om än liiiite för tunga. Jag fick kämpa! Och det var bara skönt. Jag kunde ju inte heller fuska och ta färre repetitioner eftersom allt lagras i nyckeln. Jag har nog inte kämpat så hårt förr :) På rygg- och magmaskinerna fick jag dessutom dubblera. Nästa gång vet jag att ALLT är anpassat efter mig och det är bara att köra hårt utan att pröva mig fram.


Vem vet vilken hottie jag är i sommar?! :) Det enda jag saknade idag var löpbandet, jag blev placerad på cykel istället och det är inte alls lika kul. På slutet fick jag "skrinna" i fem minuter. Sen avslutade jag med 20 minuter infraröd bastu. Vem sa att träning är tråkigt?3 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

ojoj, hur ska detta sluta????

Fifi sa...

Det låter som ett bra system - jag tror att jag skulle gilla det!

Fru Tallund sa...

Helena: slank och vältränad och med deffade armar i den ärmlösa brudklänningen??? (Drömma går ju...)

Fifi: Det var jätteroligt. De är ganska villiga att ta emot folk på gratisprovning. Kommer du nån gång då jag är där kan jag visa. :)