17 november 2009

Bara mitt

Sent igår kväll kröp en lycklig man ner i min säng. Inte lycklig bara för att jag låg där, utan ovanligt glad just igår. Han hade fått vara och spela rinkbandy med andra stora pojkar. Spela för att han själv ville. Ha kul utan att hålla reda på en massa barn. Den skjutsande (och mycket annat!) pappan och tillika hockeytränaren hade fått göra något för sin egen skull.


Sånt är viktigt! Sånt borde alla unna sig. Alla vuxna och kanske speciellt föräldrar. Det är kanske inte alltid så lätt att hitta tiden och utrymmet, men trots att det blir en sen träning mellan 22 och 23 en måndagkväll kan det få även den kvällströtte att lysa.


Jag hoppas att Du också hittar din egen stund. Det där lilla (eller stora) som du gör bara för din egen skull. För ditt eget nöjes skull! Och att du kan känna att det här är bara mitt. Om du inte har hittat det är det inte en dag för tidigt att börja leta nu!


3 kommentarer:

Anonym sa...

EGEN vuxentid är ju så viktigt. Tack för påminnelsen:-) Men jag kan avslöja att jag blivit duktigare med åren.
Mia

Fru Tallund sa...

Jag har många Mior och Marior i bekantskapen... Jag gissar på Mia B denna gång, är det rätt? :) Skriv gärna en efternamnsbokstav nästa gång. Men framförallt: Roligt att du läser!

MiaB sa...

Ja, rätt gissat. Klart jag läser. Du har ett spännande liv:-) Och skriver flytande. Lättläst.
MiaB