4 december 2013

Svett!


Jag har tränat en del på gymmet de sista veckorna. I början var jag i gymsalen men de senaste veckorna har det mest blivit grupper, yoga, bodyflow, RPV (lår, rumpa, mage) och Ladybody (för överkroppen). Lite konstigt eftersom jag deltagit i så få klasser förut. I måndags hade jag tänkt yoga igen men fastnade i sängen med min son :) men det var lika bra eftersom jag blev dålig i magen sen.

Idag hade jag velat gå på bodyflow men med jultidtabellen passade det inte tidsmässigt. Jag tog en vanlig salträning istället och som jag tränade. Började på löpbandet, gick fyra minuter med ökad hastighet varje minut, sen sprang jag tio minuter och det gick hur bra som helst. Var uppe i gamla vanliga hastigheter på 9-10km/h och en kortkort spurt på 13! Sen tränade jag i två armmaskiner och sprang tio minuter igen och slutade med två andra armmaskiner.

Visst har jag fått bra träning i grupperna också men det är nåt visst med att svettas riktigt ordentligt. Och att bli ordentligt andfådd. Synd att det är så infernaliskt halt ute så att jag inte vågar springa där. Samtidigt är det också lite jobbigt att springa på vintern och inte veta vad man ska ha på sig för att det ska vara lagom. Ska säga upp gymkortet vid årsskiftet. Man får avbryta endast då och ska vara på plats på tisdagar mellan 15 och 16.30 för att få göra det. Undrar om det ens är lagligt att ha det så? Vi får hoppas det lyckas för jag har inte råd med gymkort just nu. Får ta mig i kragen och träna hemma istället.Ser fram emot att börja svinga kettlebells igen, det tränar både muskler och flås och man får svettas ordentligt. Har också en plankanutmaning på gång som bäst. Idag är det dag 10 av 30 och jag ska planka i 60 sekunder. Helt möjligt, men på fredag ökar det och fortsätter öka ända upp till 270 sekunder, det är ju fyraochenhalvminuter! Tjohej från mej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Utan att känna till var du bor (hittade just din blogg) så anar jag vilket gym du är medlem hos.

Var själv utsatt för världens utfrågning och stort ifrågasättande när jag skulle säga upp mitt medlemsskap. Blir flyförbannad när jag i efterhand tänker på hur de uppför sig på ett visst gym..

Fru Tallund sa...

Äsch då! Nu gick det så att jag for dit enkom på den utsatta tisdagstiden, med andan i halsen och barnvakt just och just fixad och så var ägarna på resa på okänd tid, troligen årsskiftet?! Så det enda jag fick göra var att skriva mitt namn på en lista och det kunde jag ju ha gjort när som helst... Hoppas det reder upp sig sen då!