15 februari 2014

Fler loppisfynd


En riktigt bra "barnvakt" som jag först var lite skeptisk till. Gåstolen fick vi för 4 euro från loppis. Väldigt mycket glädje för pengarna! Noa som är frustrerad över att inte kunna krypa ännu (han är nu drygt 7 månader- vart for tiden?) har hittills tagit sig fram genom att rulla och rotera. Det funkar också. I stolen kommer han längre och framförallt upp. Han kan sitta och pilla med grejer och upptäcka och samtidigt vara med på ett annat sätt än då han ligger på golvet. Så vi får börja plocka undan saker och barnsäkra. Inget litet hjälplöst knyte längre som ligger där man lagt honom... Men vi får också skärpa oss och se till att han inte bara sitter där och åker omkring utan också ligger på golvet och får träna motoriken.


Kanske inte så himla fyndig väska men himla söt. Och när vår lilla väskälskare genast lade beslag på den kändes den som ett berättigat köp. Jag vet inte riktigt vart jag skulle ha gått med den, men nu kan lilleman plocka duploklossar i och ur den.


Skor är också intressanta! Här gjorde jag verkligen ett fynd om de bara passar när det är rätt säsong. Jag har fasat för hur dyra bra skor även för små barn är. De största Vikingskorna är i storlek 30 så dem får vi spara länge, men kostar de en tiondel av nypriset och är i bra skick kan jag inte låta bli. De röda Reimaskorna var ännu billigare. Har inte hittat exakt pris på dem men jag tror det var ungefär samma inbesparing. De minsta gissar jag är "börja-gå-skor" och kanske passar redan i sommar. En inbesparing på minst hundra euro (!!) på en bild. Me like! 


2 kommentarer:

lille A sa...

Fina fynd!!! Här på vår vind finns ju åxå en del att fynda i skoväg. Tror vi har ganska bra urval av "lära gå skor". De är ju inte så värst nötta! Hittade själv en stoor silversoppslev när dotra o jag var in o ut på loppis i lördags för 5,-! Putsade upp den m ENJOs skurpulver o den e som ny!

Fru Tallund sa...

Jo jag tittade på en hel del skor hos J också. Men det känns som om man inte kan ha för många skor (nåjå), alltid nån som är våt. :)