16 september 2012

Backträning?!

Lyckligtvis har vi inga höga backar här...
Tjoho! Imorgon kommer Move-gruppen verkligen att göra skäl för sitt namn "Utmaningen". Det står backträning på schemat! Vi pratade om det i somras K och jag, men det blev aldrig av. Och det är väl en sak man drar sig för. Att springa en bana som då och då innehåller en liten backe är väl inte så farligt. Men att ta sig till en backe och bara springa upp-upp-upp (och ner emellan förstås) lockar ju inte så väldans. Därför är det perfekt att ha en tränare som säger att nu gör vi det!

Dessutom är jag bland vänner, men ändå såna som det känns att jag vill skärpa till mig för (mer än för älsklingen faktiskt) så det kan bli riktigt spännande.... Så pass spännande så jag inte vet om jag vågar göra nån träning alls idag. Hade tänkt ta mig till gymmet. Tror jag tar en kompromiss och fokuserar på armar och överkropp istället. Känns som om jag skulle behöva det.

Men mest skulle jag behöva skriva på mitt slutarbete, tiden rinner ut dag för dag. Hann en hel del igår, men det är mycket kvar.

3 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

Skriva är ett gissel!

Fru Tallund sa...

Tja... Jag har lite oklart vad jag ska skriva (vissa delar) och får dålig handledning. Senast idag kom jag på att ett av mina kapitel egentligen är ganska onödigt...

maria sa...

sv. dom finns ute på ändan av en hylla, typ mittemot kassa 10 på ett ungefär! :)
och tack för kramen och dom fina orden. vi tar en dag i taget nu och hoppas på ett mirakel.