18 januari 2013

More room to be the ones we are

Källa hm.com
Förra helgen tog jag äntligen tag i saken och provade igenom en del kläder. Hann/orkade bara drygt halvvägs i mina toppar och kortärmade tröjor. (Det säger ju något om att jag har alldeles för många...) Några vek jag ihop och placerade längst bak i skåpet i väntan på nästa höst. Några hamnade i påsen till Röda Korset. Men ganska många passade fortfarande- men inte länge till.

Så när jag idag skulle hämta äldsta flickan från hennes extrajobb passade jag på att rusa in till HM och ekipera mig. Och rusa var ordet. Jag kom in 10 minuter före stängningsdags. Men jag var effektiv! Jag gick ut på slaget med sju nya plagg! Ett par mjuka byxor, tre tunna långärmade tröjor, två kortärmade och en kortärmad skjorta. Jag har inte orkat fota utan letade på HM:s hemsida. Där fanns bara tre av plaggen. Den rosa visar inte riktigt rätt färg, den är ännu mer lysande, nästan som ljus neon. Den var snudd på för liten. Eftersom jag hade så ont om tid provade jag inget, men allt går att byta. Den rosa fanns dock inte i större storlek, men kanske jag byter till svart i alla fall? Den gröna får stå för det pigga. :)

Vid kassan väntade en glad överraskning- de hade två reaplagg till priset av ett. Jag fick alltså två plagg helt gratis. Hela kalaset landade under 50 euro. :) Många säger att de knappt haft mammakläder alls, men jag vill ha lite svängrum. Eftersom jag inte är så liten från början vill jag inte ha saker som sitter jättetight, det känns bara som om jag är tjock då. Har ännu inte provat byxorna, men ska göra det innan jag lägger mig. Där tog jag så stor storlek så de borde funka.

2 kommentarer:

maria sa...

FIN färg på den gröna!

Fru Tallund sa...

Javisst! Den får ensam stå för det färgglada nu. Den rosa byttes ut till en svart-brun-randig. Orkade inte ta mig in till centrum och kolla om de hade större storlek där. Får kolla senare om jag vill ha fler.