12 september 2011

Fotoprojekt, dag 12


Min vardag
Tja, den här bilden kan väl knappast höra till ett "fotoprojekt" om man med det menar ett konstnärligt foto. Jag hade inte med mig kameran till jobbet (= min vardag), hade faktiskt funderat på det. Istället blev det en bild av vår allra första matkasse från Mat till fyra. Den levereras bara varannan vecka- förmodligen för att våra hjärnor inte ska förtvina... Lämpligt nog kommer den såna veckor då barnen är hos sin mamma, så vi får experimentera fritt. Förmodligen kostar det mer än vad det skulle kosta att själv planera och köpa hem, men det är en vardagslyx som känns värd att betala för. Eftersom K oftast har med matlåda (eller äter hemma om han jobbar hemma) gör det inte så mycket att det är mat till fyra. Han får ju många luncher att värma. Men eftersom vi är matfriska gissar jag att det blir bara en portion över varje gång ;)

Eftersom det står på hemsidan vad det kostar är det inget att hymla om, 79 euro betalar vi (vi fick ett erbjudande). I princip ska det då vara 20 måltider, vilket gör 4 euro/måltid. Inte illa alls! Dessutom fick vi hem saker vi aldrig har haft (gös, lövbiff, harricots verts, mynta...) och det kändes jättelyxigt att packa upp allt. Längre in på hösten ska det komma LCHF-påsar, då vill jag gärna testa en sån.

Återkommer med bilder då vi provlagat rätterna. Imorgon ska K laga folieinbakad gös med grönsaker, potatis och ännu mera grönsaker. Sen ska vi dutta på balsamvinäger och olivolja. Jag tror det kommer att bli bra!

2 kommentarer:

Lille A sa...

Spännande! Har själv tänkt på detta men inte sett nåt pris, har bara kollat på fb tror jag. Nu vet jag så då är genast steget lite kortare.

Fru Tallund sa...

Vi fick med ett "presentkort" (fast egentligen räcker en kod) så vi får bjuda ut åt vänner och bekanta för samma pris. Normalpriset är 89,-