24 september 2011

Stark

Jag handlade två väskor med mat och lite grejer direkt efter gymmet idag. Och jag tänkte på att jag kände mig stark i armarna då jag bar ut väskorna till bilen. Jag har inte som mål att träna mig till stora synliga muskler. (Jag kallar sällan nån annan människa ful, men det här är verkligen inte vackert- i mina ögon.) Men jag vill gärna bli stark, så att jag orkar göra det jag behöver utan att få ont.

Den jobbigaste armmaskinen på gymmet är den när man lyfter rakt upp. I början hade jag 10 kg, den lägsta vikten av alla maskiner. Nu är jag uppe i 17,5 kg. :) Sammanlagt har jag fått lägga på 60 kg på 12 maskiner sen i mars. På ett halvår alltså!

Det är häftigt att märka att det går framåt lite i taget, det lönar sig alltså att hålla på!

1 kommentar:

maria sa...

you go girl! det är alltid kul att märka framsteg! om jag själv bara sku få min lata rumpa ur soffan för att dra mig till gymmet... men iofs hindrar ju ryggen mig för det mesta, så...
sv. tack för tipset om stövlarna. vet dock inte om zebra-randigt är min grej, men det lär nog bli att inhandla ett nytt par snart! sen angående symptomperna, så har jag ju andra förkylningssymptomer också, så högst troligtvis handlar det alltså bara om flunssa. jee.