3 september 2011

Fotoprojekt dag 3


En familjemedlem
Älskade slöhunden, på golvet vid mina fötter.

3 kommentarer:

maria sa...

sv. ja, visst var korgen ursöt! storlek, ja hmm, satte tidningen i korgen och den stack upp en eller ett par cm över kanten kanske. o sku den månne ha varit i omkrets 2x tidningen. så där på ett ungefär :) vi håller på och ändrar om i ordningen på mm för tillfället, men korgen fanns på ett bord nära kassa1, ifall du får för dig att kolla in den live!

maria sa...

och korgen på bilden är ju alltså inte den jag köpte. hittade ingen bild på nätet på den jag köpte, så tog en liknande. hade inte kameran med mig heller så kunde inte fota skönheten.
och gåvotagaren älskar att baka, därav tidningen, den kommer nog mer än väl till användning! hennes matblogg, om du vill kolla: http://oneofthethingsilovemostinlifefood.blogspot.com/

maria sa...

av. jo, vet själv hur jobbigt det är att komma ihåg var man kommenterat, om man inte använder sig av funktionen att få uppföljningskommentarer till mailen! men det finns ju inte alltid (nästan aldrig) att välja så jag har valt att svara i mångt o mycke på bloggarens egna sida istället :)
o du, lämna gubben hemma nästa gång! ;)