10 september 2011

Jamen tävla då!Hittills bara tre svar, varav ett är rätt... Det blir ingen spännande lottdragning på det här sättet. Som det ser ut nu är 200 g fin finsk choklad på väg till grannlandet i väster. Så alla som inte har gissat eller inser att ni gissat fel. Gör det!

Choklad, hörni!

Frågan finns här.

4 kommentarer:

maria sa...

jag skulle gärna tävla men har INGEN aning om vad det är. jag suger på växtriket...

Fru Tallund sa...

Jag får väl bara inse att jag inte har så många läsande och inte så många som deltar i tävlingar då heller ;) Den här gången fick jag tre svar och bara ett var rätt. Som mest har jag fått fem. Inte mycket till lottdragningar det... :)

maria sa...

sv. raincheck indeed :)

jo, det är ju lite tråkigt när folk är slöa med att kommentera. jag skulle tex vilja göra en "vem är du som läser"-post, men är rädd för att ingen typ skulle svara :/ o då har jag ändå runt 100 läsare var dag. men sen igen är det ju skönt med en "liten" blogg, så slipper man elaka, avundsjuka kommentarer som dom större bloggarna dras med!

Fru Tallund sa...

Jag har inte på det sättet behov av många läsare, jag skriver ju mest för mig själv som nån slags dagbok. Det finns ju arkiv här så man hittar gamla saker lite lättare än på Facebook. Jag borde sluta där så skulle jag blogga ännu mera.

Tidigare bloggade jag på bloggen.fi och det var ju en slags community samtidigt, så ibland hade jag över 20 kommentarer, och sammanlagt 300 000 sidvisningar... Det här känns mer som att ropa ut i rymden. :)

Och det där med kändisbloggare, helt knäppt vad folk täcks skriva ibland!