2 september 2011

Puss


Jag beställde ett smyckeset via nätet. Jag vet inte riktigt vad det var för firma, men jag har haft kontakt med en enda person och firman har hennes initial i namnet. Kanske hon tillverkar smyckena själv?

Nå, idag kom paketet och jag öppnade glatt. Det var fina smycken för en ganska billig peng, något sånt jag letat efter. Men! Det var ett helt annat set i paketet. Jag mailade henne om det och frågade "Hur gör vi nu?" Såg framför mig att skicka tillbaka allt och krångla med posten.

Men! Hon skrev "Behåll dem så skickar jag rätt varor under helgen. Är det ok? Puss."

Det är ju mer än okej. Jättesnällt! Inga stora firmor skulle väl göra så? Eller få i alla fall. Men "puss"??? Jag är ganska frikostig med att avsluta brev och mail med "kram", men brukar ändå tänka att jag bara skriver så till såna jag skulle kunna tänka mig att krama.

Men en främmande kvinna? Som jag aldrig träffat, bara pratat "affär" med? Ja ja... :)

3 kommentarer:

maria sa...

hahaa, puss. härligt! kan man månne läsa sig till att hon är svensk? alltså från sverige. dom brukar ju vara mera "öppna" så...

Fru Tallund sa...

Jo, så var det! :) Nästan smått obehagligt. Men hon skrev att hon mailade via telefonen, kanske hon använder telefonen mest till kompisar så det "slant"?! :)

Lille A sa...

hehe, ja det slog mej genast "från Sverige"... ;) vilken firma förresten? lät ju bra med vackert, billigt o fin service!
Fick ett meddelande från min "party-dragare" om plats o tid o sånt som hon avslutade m "nati nati"... hon är gammal lärare så det är väl lite yrkesskada..?!