20 mars 2012

Medaljens baksidaJag var ju så lyrisk och glad över gårdagens träning, men kanske vara ärlig och berätta om dagen efter också. I morse, på jobbet, började jag känna av hjärtklappningar och så har det varit i princip hela dagen. Det slog mig att det har varit så minst två gånger förr också. Dagen efter träning. Men eftersom jag mådde bra både under träningen och efteråt på kvällen kan det inte vara så farligt.

Det är mycket möjligt att för lite sömn och en stor dos morgonkaffe fick hjärtat att skena. Och skenade gjorde det ju inte heller, visserligen hade jag hög puls 80 mot normalt kring 60, men det var ju inget expresståg direkt. En annan bov i dramat kan vara förkylningen som inte är helt bra ännu. Jag känner mig inte sjuk, men har en envis slempropp i luftrören. Jag borde sjunga mer, då brukar det lossna :)

Förresten, den som är vågad och nyfiken kan testa att googla "medaljens baksida" som jag gjorde. Den första bilden är lite småskojig, eller så man hajar till lite. Tyckte ändå inte jag ville ha den här ;)

Det blev ett hjärta istället. Ett i form av rosor eftersom min man och jag firar bröllopsdag idag. ♥ Två år borde betyda pappersbröllop. Yey! Och imorgon får vi fira fyra år tillsammans. Helt klart de fyra bästa åren i mitt liv, trots diverse motgångar och krångel. Kärleken har det dock aldrig varit nåt fel på. :)

Läste faktiskt i senaste I form-tidningen att om man har ett lyckligt förhållande nu är det mycket sannolikt att man har det om 20 år också. Det tror jag på!

7 kommentarer:

maria sa...

jej, grattis på er <3 men ta det lite lugnare med träningen, eller se till att få lite mera sömn, eller drick mindre morgonkaffe - you choose :D
men hördu, NÄR ska vi ses?! din "vinst" står fortfarande på pianot och väntar...

Lille A sa...

Grattis till de två åren! eller fyra! Ni får köpa varann lite brevpapper eller nåt.. tror hårt på det fortsatta 20 åren o mer därtill! Lycka till med allt!

Läste att man ska ha en "halsgräns" m träning o förkylning. Man kan träna m lite sjuk hals, snuva, huvudvärk... men har man feber ordentlig hosta, i luftrören...ska man ta det lugnare/lugnt!

Kom ihåg att vila!

Helena i Ljungsbro sa...

Ta en kur med slemlösande i någon vecka!

Fru Tallund sa...

Maria: Tack! Och JA vi borde ju få nåt inprickat, kan du skicka din arbetslista? :) Jag funderade också här nån gång om vi sku gå ut med hundarna längs stranden, men sen blev det inte av. Beror ju på om din dam tycker om stora ystra tanter?! :)

Annika: Feber har jag inte haft, utom möjligen för två veckor sen. Lite hängig bara, kanske mest dålig sömn?

Helena: Kom på att jag hade det hemma så jag började en kur igår! :)

maria sa...

sv. jaa du. jewel är inte världens största fan av större hundar. speciellt inte svarta hundar (har ett par gånger blivit påhoppade av just svarta stora hundar som varit lösa) men en vanlig promenad brukar nog gå bra. och om den stora hunden är en lugn hund som inte hoppar eller drar eller kommer alltför nära alltför fort så brukar d int vara någo problem! måndagar och torsdagar slutar jag alltid 15. annars varierar arbetstiderna väldigt mycket, vet bara två veckor på förväg hur jag jobbar... vi ska kika!

maria sa...

sv. tack ska jag först och främst säga! det värmde! men sen ska jag ju förstås medge att man ju som bloggare som känt tar tusen foton innan man får ett man är nöjd med och sätter man (iaf jag oftast) upp foton på sig själv så väljer man ju dom man är nöjd med. det är inte varje dag jag känner mig nöjd med mig själv, men det är bra att det finns några foton som bevisar att man kanske inte är helt pjåkig ändå. ibland. :D

maria sa...

sv. men man kan ju alltid testa! om ni nu råkar vara på väg en solig dag till stan dvs. man vet ju aldrig, selma och jewel kanske är soulmates, på det platoniska stadiet alltså ;)