30 juli 2012

Bloppis- ljudböcker!

Nu kör jag igång lite försiktigt med Bloppis, dvs bloggloppis. Håller på och rensar i mitt arbetsrum och idag plockade jag ut de här. Jag har en hel låda med loppisgrejer från förr, men orkar inte fota mer just nu. Sen har vi en massa vi har tömt ur förrådet också, men det får också bli en annan gång.

Den som inte har lyssnat på en ljudbok har missat mycket. Själv har jag hört kanske 100 och jag äger minst hälften av dem.

De här tänker jag dock skiljas från. Tyvärr äger jag ingen kassettspelare längre och vet inte om jag nån gång kommer att skaffa en. Några av kassettböckerna kunde jag ändå inte skiljas från, de är helt enkelt FÖR bra. De här är inte dåliga heller, men jag måste göra rum för nytt och har för många böcker för att hinna läsa/lyssna på alla igen.


Klicka på boktitlarna för att få veta mera!
  • Borkmanns punkt av Håkan Nesser, 6 kassetter
  • Den stora sömnen av Raymond Chandler 5 kassetter, mer info!
  • Chocolat av Joanne Harris (på engelska), 2 kassetter
  • Natt i Venedig av Donna Leon, 6 kassetter
  • Nonsensnoveller av Stephen Leacock, 3 cd-skivor (den första fattas, men det är separata berättelser så ingen berättelse är halv)
  • Naken ängel av Ann-Christin Henscher, 11 cd-skivor (har för mig att jag höll med om kritiken på adlibrissidan angående författaruppläsningen, men så dålig var boken inte!)
  • Darling Jim (ej på bild), av Christian Mørk, 9 cd-skivor+mp3skiva
Meningen är ju inte att jag ska bli rik på gamla saker, jag vill rensa lite och göra mottagaren glad så jag tänker mig en femma för de två sista på listan (cd-böckerna) och 3 euro för de andra. Helst säljer jag till nån jag kan leverera tå face-to-face för jag är så dålig på att få saker postade (har vissa vinnare fått erfara). Men allt går! :)

5 kommentarer:

lilla A sa...

Hej!
Jag köper gärna "Natten i Venedig". Är ju själv lite dålig på ljudböcker men vi tog en med på Hesa-resan, just av denna författare. Har läst två och tänkte att de är rätt barnvänliga... nu blev det mest hört på ZZ-toppaarna, förstås, men åtm sonen har lyssnat på den här hemma. Tror han gilla den, men sa det var lite knepigt att häng med i alla italienska namn.. Tackar i förväg!

Fru Tallund sa...

Okej, den är din! Leverans redan imorgon! :)

maria sa...

sv. kommer säkert ordna flera, beroende på hur mycket stuff jag har kvar som jag vill bli av med innan flytten...

lilla A sa...

Tackar! Snabb leverans! :)

Ingela sa...

Hellou! Hade missat din kommentar på ett äldre inlägg (igen) så jag svarar i din blogg i stället! Jag kommer att vara på Loftets Hantverkartorg i Vasa på Konstens natt 9.8. Jag vet inte var du e bosatt, men kanske du åker dit..? :) Annars kan jag nog gärna posta hela kortpaketet om du vill. Maila mig i så fall på nyman.ingela(snabela)gmail.com.. Tjingeling