15 oktober 2012

Armhävningsutmaning


Äh, jag kör väl allt på en gång, lika bra då jag har ångan uppe (ehe ehe). Läste om armhävningsutmaning och -träning på en svensk träningsblogg och tänkte att jag vill delta. Inte för att det är roligt precis utan för att jag har något att förbättra. Jag klarar typ 12 armhävningar på knäna och 2 på tårna.

Sofy med utmaningen lovar också träningshjälp så det är väl bara att köra då. Kanske målet är 20 på knä eller 10 på tårna till jul? Kan det gå? :)

2 kommentarer:

maria sa...

Jag blev nyfiken på vad som räknas som en "officiell" armhävning, ska nånting nudda eller inte nudda i golvet? Att bara böja rätt lite på armarna och sen upp igen är ju betydligt lättare än att gå hela vägen ner men å andra sidan, att pluppa ner hela framsidan emellan tycker jag igen är lättare än att gå nästan hela vägen men inte helt...

Fru Tallund sa...

Tja, var och en får väl bedöma själv. Jag är usel på armhävningar på tå, är glad åt varje böjning av armarna jag orkar. På knä kommer jag hyfsat långt ner. Man börjar väl där man är och hoppas det blir bättre. :)