3 oktober 2011

Toppen lopp!


I lördags sprang jag och K Topploppet i Hagaparken i Stockholm. Vi fick kalasväder med sol, klarblå himmel och ingen blåst. Temperaturen låg nära +20 den första oktober. Banan var jobbigare än ifjol eftersom de hade dragit om den på vissa ställen och fått in några nya uppförsbackar. Backar är inget vi är vana med här i plattlandet så det var lite tufft. Jag har inte löptränat speciellt mycket i sommar (heller) så mitt enda mål var att ta mig runt banan "springande". Redan före 1 km var jag beredd att ge upp, men sen gick det bättre och ganska snart var det avklarat. Jag stannade för att dricka vid vätskekontrollen vid 3 km, men det var inte många sekunder.

Årets tid på 5 km var 32:17, placering 647 av 1226. Placeringen är helt oviktig. Hade jag varit bland de 100 bästa hade jag kanske brytt mig, men det var ganska långt ifrån ;) Däremot kan man ju tävla med sig själv, och där vann jag faktiskt! Det hade jag inte trott iom att banan var så jobbig, men ifjol var det mera trängsel i början så då var jag tvungen att gå en bit.

Ifjol hade jag tiden 33:07 och placering 745 av 1290. Det här intresserar väl ingen annan än mig, men jag skriver det här så har jag det sparat nånstans. :)

Bilden ovan är från Röhnisch sida på Facebook. De var en av sponsorerna.

2 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

WOW! Du hade ju JÄTTEMÅNGA efter dig!!!!

Fru Tallund sa...

Ja, så kan man ju se det! :)