24 mars 2014

Ny loppisrunda

Lördag är kanske inte bästa veckodagen för loppisbesök. Men det var inte så trångt som jag befarade då jag såg parkeringen. Jag var egentligen bara på jakt efter en höst- och vårhalare till Noa, men en hel del annat hamnade i shoppingvagnen. Där Noa förresten satt och stortrivdes och var ett jättemysigt shoppingsällskap.


Det var egentligen en vind- och vattentålig variant jag ville ha, men fleece är inte heller fel. Jag tyckte att 4,50 var ett bra pris då den var i fint skick. Söta broderade nyckelpigor!En söt nysydd kudde till barnrummet. Kanske inte supernödvändig, men kunde inte motstå söta Snobben. Nedsatt till 2,10- det får man ju knappast materialet för!


Och så Bamse-figurer! Vi börjar ha ett antal, många ärvda och några loppisfynd. Här en orange-vitrandig långärmad t-shirt med lila kanter. Sött med en glad Lills Skutt (Mini-Hopp?) 4 euro. Och så min förkärlek för mönstrade tyger och för bubblor, bara 1,50 för den! Kunde tänka mig den i stor storlek! ;)Försöker verkligen ha köpstopp på böcker. Det råder sannerligen ingen brist här... Men Göran Rosenbergs bok hörde jag så mycket positivt om i radio för en tid sen (minns att jag gick i skogen vid Molnträsket när jag hörde nåt poddradioprogram) så den har jag velat läsa. Och Elizabeth Georges böcker är så bra. Slukade och älskade dem för många år sen men har inte hunnit/kommit mig för att skaffa de nyaste. Tre euro sammanlagt för böcker i nyskick.

2 kommentarer:

lille A sa...

Fina fynd! Här hemma väntar en Bamse-grej åt lillkillen till nåt lämpligt tillfälle! De skulle jag vilja ha i större storlek...
Borde komma till er på loppisrunda nån gång (o strunta i de andra butikerna!) Är det i Smedsby du fyndar mest?

Fru Tallund sa...

På sista tiden har det varit mest Fyndis i Smedsby. Det här var från Adam och Eva i stan. Jag var också till Suvikirppis men där var det glest. Köpte däremot en del i deras "inredningsbutik" i samma byggnad. Den skulle du gilla.