14 juli 2010

Änglar

När det höll på att gå dåligt förra gången köpte jag en liten ängel, Angel of Prayer, gjord av Susan Lordi. Nu fick jag idén att köpa en till som ett minne av det andra barnet. Jag gick in i samma affär, men hittade ingen jag tyckte om, de hade inte så stort utbud.

Lyckligtvis hittade jag dem sedan på nätet och beställde en Angel of Miracles. Jag vill inte göra en alltför stor grej av det, men något konkret minne är ändå skönt att ha.

7 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

Jättefina!

Lille A sa...

Jättevackra änglar! Tror också det kan vara bra som ett konkret minne när man t.ex- inte har en grav att gå till (som paret härifrån jag berättade om har). Affären finns faktiskt i Jakobstad o är väl värd ett besök (er krubba är därifrån).

Du hade skrivit så fina inlägg om ett sorgligt ämne! Sköt om dig! Kramar!

Fru Tallund sa...

Jag såg att den fanns i Jeppis när jag väl beställt. Beställde också två trummor till min "nästa karriär", men de hade bara en inne, så nu kanske hela försändelsen kommer först i augusti.

Fisken Svea sa...

Först nu har jag läst vilka tråkigheter du varit med om. Varma styrkekramar!

Fru Tallund sa...

Tack! Jag hade ju inte hunnit berätta om det roliga, så jag har inte heller basunerat ut det. Det var ganska svårt att förstå på FB vad jag menade, men jag visste att många av de närmaste läser här.

Anonym sa...

Så fina ängllar du hittat. Det är viktigt att ha nåt konkret, att kunna se och minnas även om det är sorgligt. Men det är bra att sörja och inte hålla inne med den.
Jag miste min nyfödde son efter förlossningen i januari.
Nu har jag fått tips om en bok som man kan läsa om man mistat sina barn , i missfall, dödfödsel eller på annat sätt mistat dem... En liten tröst i det mörka.

Du kommer att få träffa dem en dag. De kan inte komma till dig men du kan komma till dem.
( Jesse , funnen i himlen ) läs den , finns på bibblan säkert åxå i din kommun.
Varm kram
Ängla mamma / LillSickan

Fru Tallund sa...

Tack för boktipset. Just nu vet jag inte om jag orkar eller har lust att läsa nåt om det, men tankarna är fina- tror jag kan tänka dem utan att läsa boken ;)