21 mars 2011

250 och belöningar


Jag måste ju byta bort en vintriga bilden mot nåt annat. Dessutom är det dags för lite belöningar, till me and myself. Men först när delmålen är nådda liksom! Har snott idén ur en Anna:n blogg, men målen och belöningarna är mina egna.

En flaska naggellack är kanske inte så häftigt, jag som inte ens lackar naglarna särskilt ofta. Men det ska inte vara så flashigt i början heller. Med tanke på att jag gick upp flera kilon bara i höstas ska det inte vara så svårt att få bort dem nu heller.

Men redan efter 4 kg väntar nästa belöning- nåt jag aldrig testat sådär på riktigt, på salong. Och sen ett par nya jeans, men dem behöver jag verkligen så det är knappt en belöning. :) Kanske borde byta plats på dem så jag inte behöver gå med rumpan bar i vår...

Hur som helst, nu kämpar vi lite igen. Tränade på gym i nästan 2 timmar idag och det var ju som vanligt jätteskönt och som vanligt förundrade jag mig över att det hinner gå så lång tid mellan gångerna ibland. Ska skärpa mig med mat och godis också. Det känns som om jag har lagrat i jättelika depåer nu under den kalla vintern. Ätit och ätit...

Inte i första hand för att gå ner i vikt, utan för att må bra, och det gör jag inte med för lite träning och fel mat. Om jag sen lyckas sova ordentligt också skulle det vara bonus... Starting now!

ps. 250?! Det här var det 250:e inlägget i denna blogg. Därför. Hipp hurra! :)

4 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

Min kilolista skulle behöva bli jättelång...

Fru Tallund sa...

Förvisso finns det mer att kapa här också. Men nu ställde jag upp målen för vad som känns möjligt... Sen får jag börja fundera på ytterligare belöningar om jag nått så långt! :)

Sette sa...

Grattis till 250 inlägget i bloggen.tack för att man får läsa en trevlig blogg!Sette

Fru Tallund sa...

Tack, Sette!