11 oktober 2013

Tjäna pengar på bloggen?

Det känns lite kusligt, läskigt och förbjudet. Fick ett erbjudande (personligt per mail) om att tjäna pengar på min blogg och tänker ge det en chans. Vill inte ha reklam på min sida och inte heller ord som länkas till reklam. En reklamruta har jag, allra längst ner, den ingick i paketet men jag fick placera den där jag vill.

Ska småningom skriva ett sponsrat inlägg för att prova på, men om jag förstått det rätt får jag skriva min egen text där det ska ingå en länk som tangerar samma ämne. Det kan man kanske stå ut med? Känns det fel är det bara att hoppa av och tacka nej till pengarna. Att sånt. (Som är ett jättemärkligt uttryck egentligen)

3 kommentarer:

Ninette sa...

det låter spännande - det är ju bara att prova på och känna efter hur det känns, så vet man sen i stället för att alltid undra. lycka till!

Liljas Corner sa...

Hej! Roligt att du kommenterade på min blogg!
Jag har lite samma tankar som du om att tjäna pengar på bloggen, samtidigt som jag verkligen beundrar dem som kan leva på sin blogg. Kör hårt och testa! :)

Fru Tallund sa...

Jag kom på en nackdel också... Det är ju inte bara bra om det dras hit mer folk... Nåja, den som lever får se. :)

Jag kommer nog aldrig att kunna leva på bloggen. Så intresserad är jag inte att jag vill satsa så mycket (om det ens skulle gå). Men som mammaledig är varje liten slant ett välkommet tillskott tänkte jag. :)