21 maj 2014

Bästsöndan

I söndags var det årets första sommardag, inte bara extra vårvarmt utan verkligen sommar. Den artonde juni, härligt! Noa åt sin mat utomhus och var lite förvånad över den konstiga stolen, men ack så stilla han satt då han inte hade nåt fotstöd och kunde häva sig upp hela tiden.


Supersmart idé att ha en ren och fräsch tablett under hans plockmat, den hölls dessutom på plats inkilad under stolen. Kanske vi borde äta ute jämt?Barfota gungning och små gula solar mitt i trappan. Passande låt här.Grodperspektiv på sötsonen. Barfota i gräset, sommarskönt!Och så den goda goda maten under parasollet. Nu tjatar jag men det ÄR verkligen sommar när man kan sitta i skuggan under parasollet iklädd kortkorta shorts och linne och ha det riktigt varmt och skönt. Maten är för övrigt grillade kasslerbiffar (fläskkarré i Sverige, förvirrande med samma namn på olika saker), grillade grönsaker, supergod välkokt potatis och mustapekkasås. 

Inte ett moln så långt ögat kan nå! Och söthunden som blir tolv på lördag.


Och vad är grejen med alltid krypa där det är trångt och man inte ryms? Just här blev det inga problem men i vanliga fall stämmer han upp ett illvrål när han inte kommer fram där han vill. Håhå, temperamentsfull som sin mor, Gud hjälpe oss... :)

Inga kommentarer: