18 februari 2012

Londonjacka för sjutton?


Jag har bara sett en gråsvart jacka, även om denna ser lite brun ut.
Idag provade jag en potentiell Londonjacka för att matcha min välklädda make. Jag vill alltså ha nåt som ser mera uppklätt och mindre sportigt och praktiskt ut. Den var dessutom på rea -70% och pälskragen är löstagbar!

Det som ändå hindrade mig var att jag inte riktigt visste om den var snygg eller inte. A-linje (mer vidd än det syns på bilderna) är ju praktiskt när man har en del volanger runt midjan, lite fler än vanligt nu tyvärr. Men det var ändå lite tältvarning tyckte jag. Skönt när det inte spänner och stramar, men snyggt?

Jag är så dålig på kläder som är lite "udda", jag har mest helt vanliga... Så, vad säger folk? Kan det vara snyggt med A-linje? Jag letade och letade efter en jacka som skulle likna och plötsligt hittade jag bilder på Just Den jackan i två olika bloggar. Båda damerna verkade jättenöjda med sina köp, men så såg de också unga, snygga och hippa ut.

Det fanns bara en kvar av jackan. Ska kolla om den finns här närmare, idag var jag 95 km hemifrån så dit åker jag inte på ett tag. Kanske kunde prova en storlek mindre (om det finns). Men sist jag frågade om råd om att köpa nåt var den slut när jag kom till affären nästa gång. Å andra sidan har jag inte letat ännu. Det är väl många som har nedsatta "vinterjackor" nu.

Den är ju inte supervarm. Hemma skulle jag inte använda den före april-maj, men kanske det är supervarmt i London första veckan? Eller tja, nu tänker jag ju hela tiden på ut-och-gå-med-hunden-när-det-blåser-iskallt. Skulle förstås kunna ha jackan redan nu på typ shoppingrunda eller biobesök. Men i London ska vi ju trav runt ute jättemycket inbillar jag mig?

Sjutton? Det är alltså priset...

3 kommentarer:

maria sa...

go get it! den var ju urfin! och för 17€, rena fyndet!
sv. jes, jobbar på kontoret idag, eventuellt dom sista timmarna kan jag ses i kassan... och om du kommer förbi och inte ser mig är det bara att fråga efter mig i info.

maria sa...

alltså för 17(?) skulle jag ha köpt utan att ägna det en tanke! :)

Fru Tallund sa...

Jo, priset är ju inget problem. Mitt problem är snarare att det är så jag alltid har gjort. Köper nåt jag är tveksam till för-det-är-ju-ändå-så-billigt. Och sen använder jag det aldrig. Många 17 euron blir fort en hundring...

Men jag ska absolut kolla igen. Den är från Lindex så det finns ju t o m två affärer här.