13 februari 2012

Städernas stad


Snart snart bär det iväg. Jag har nosat på staden i några timmar innan jag hoppade på tåget och åkte norrut. Men det är också över 10 år sen. K har aldrig varit där. Jag hoppas att han kan njuta av staden också och inte har hela sitt fokus inställt på avspark. Med över 36 000 personer i publiken tror jag att till och med jag kommer att tycka att det är en häftig upplevelse, men det är inte prio nr 1 för mig. :)


2 kommentarer:

maria sa...

ååh, london?! får jag komma med i resväskan? älskar den staden!
sv. jo, det var inte så där värst kul att sitta i kassan när var och varannan kund hade något från reklambladet - mycket klagomål :( men precis som du skrev, det stod ju tydligt att erbjudandena gäller först från 13.2... men jag tror det kommer bli ändring på saken nu, iaf kommer vi skicka vidare info upp till chefen att det inte är speciellt kul att sitta i kassan el info när folk kommer och klagar på fel pris, som ju i verkligen fallet inte är fel pris... långt svar :D
men du, du kom inte o sa hej?! höh :/

maria sa...

sv. jep, jag jobbade 1015-1815, kanske jag var på en av mina tre pauser just när ni kom. vilken bummer!!! ska våra vägar aldrig korsas? mötas? äh, du vet... :) och vad smarta ni var som frågade, och inte klagade efter att ni redan betalat som typ resten av världen gjorde.