4 februari 2012

Självplågeri!Under hösten testade jag att leva glutenfritt och tyckte jag mådde mycket bättre. Jag tog också ett blodprov, men det visade ingenting. Nu efter julen har jag börjat "synda" så smått och tyckt att det ändå har funkat och gett mig själv diagnosen "lite överkänslig bara". Igår åt jag en bulle som en av mina elever bakat och lite kant av bonusdotterns mockarutsbak. Jag blev bubblig i magen. Idag har jag ätit flera vanliga knäckebröd och nu på kvällen en liten "sub" efter teatern. Jag mår inte bra! Vilket skulle bevisas. Jag ska nog fortsätta leva återhållsamt, det är inte värt det här.

2 kommentarer:

maria sa...

stackarn, bakverk och sånt klarar man nog sig bra utan, men att inte kunna äta en god baguette utan att bli sjuk är ju nog lite trist... :(

Fru Tallund sa...

Jo, det går ju att hitta på alternativ här hemma, men den där snabba lunchen på stan blir ju svår när smörgåsar, hamburgare och pajer inte funkar. Men lite konstigt är det att jag reagerar så olika.

Hos lillasyster J åt jag vanligt bröd flera dar eftersom jag glömt att ta med och inte bett dem skaffa. På vägen hem åt jag en hamburgare (med visserligen bara ena brödhalvan) och det gick också ganska bra.